35Minūtes
20Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
KOTLETĒM:500 gmaltā gaļa1 gab.ola1 gab.neliels sīpols1 ĒKskābais krējums2 gab.ķiploka daiviņas izmērcēta baltmaize pēc garšassāls pēc garšaspipari maltās gaļas garšvielas MĒRCEI:200 gšampinjoni0.5 gab.burkāns0.5 gab.Šalotes sīpols1 gab.marinēts gurķis200 gsaldais krējums100 mlpiens0.3 gab.sēņu buljona kubiņš pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Pagatavo maltās gaļas masu, sajaucot visas sastāvdaļas.
2
Veido nelielas, apaļas kotletītes.
3
Apcep kotletes uz pannas.
4
Ņem nost un ieliec trauciņā, kamēr gatavo mērci.
5
Tajā pašā pannā apcep sagrieztus šampinjonus, burkānus un sīpolus, pievieno garšvielas. Beigās pieliec sagrieztu marinētu gurķi.
6
Pāris reižu apmaisi un pielej saldo krējumu un pienu.
7
Kad mērce uzmetusi burbuli, liec pannā kotletes un pasautē uz pavisam nelielas liesmas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit