Rafaello kūka
Foto: Privātais arhīvs
Lieliskai brīvdienu noskaņai, lai iepriecinātu savus tuviniekus. Dekorējot ļaujies fantāzijai – ar "Rafaello" našķīšiem un riekstiem. Recepti iesaka "Instagram" konta "Ēdam skaisti" autore Māra Ziemele.
480Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

450 gkrējums (12%) vai bezpiedevu jogurts300 gcepumi bez cukura100 giebiezinātais piens bez cukura70 gkokosriekstu skaidiņas4 ĒKstēvija2 ĒKkokosriekstu skaidiņas Rafaello našķi mandeles

Pagatavošana

1

Kūkas formu izklāj ar cepamo papīru vai pārtikas plēvi.

2

Bļodā sajauc krējumu ar iebiezināto pienu, saldinātāju, kokosriekstu skaidiņām un rūpīgi samaisi.

3

Pievieno vidēja izmēra gabaliņos salauztus cepumus un kārtīgi iemaisi tos masā.

4

Kūku uz nakti liec ledusskapī.

5

Nākamajā rītā dekorē.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!