180Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gcepumi bez cukura3 ĒKkokosriekstu eļļa (neizkausēta)400 gvieglais krēmsiers370 ggrieķu beztauku jogurts1 gab.laims3 ĒKkokosriekstu cukurs30 gželatīns zilā spirulīna ogas dekorēšanai
Pagatavošana
1
Liec uz mazas uguns katliņā kausēties kokosriekstu eļļu.
2
Blenderī samal cepumus.
3
Cepumiem pievieno izkausēto eļļu, apmaisi un liec masu kūkas formas pamatnē.
4
Liec to cepties 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
5
Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni.
6
Blenderī liec krēmsieru, jogurtu, saldinātāju.
7
Norīvē laima miziņu un izspied sulu, liec klāt masai.
8
Pievieno zilo spirulīnu un visu sablendē.
9
Uz mazas liesmas atlaidini želatīnu un pievieno kūkas masai.
10
Visu vēlreiz sajauc, ielej kūkas formā un liec ledusskapī 2–3 stundas, lai kūka sastingst.
11
Dekorē ar ogām.
Lai labi garšo!
Lieldienu receptesPasniegt atdzesētuGrieķu jogurtsLaimsŽelatīnsCepumiOgasKrēmsiersKokosriekstu eļļaKokosriekstu cukursSiera kūkasKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit