Foto: Privātais arhīvs
Ar sparģeļiem nepieciešams sadraudzēties, ja gatavo tos pirmo reizi. Mazliet pūles būs jāpieliek sparģeļu ietīšanai, taču rezultāts gan izskata, gan garšas ziņā būs tā vērts. Baudi ar salātiem no rukolas, paprikas, ledus salātiem, ķirštomātiem, graudainā biezpiena un svaiga gurķa. Recepti iesaka gardēde Mārīte Eglīte.
35Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

sparģeļi bekona šķēles2 ĒKgrauzdēti zemesrieksti

Pagatavošana

1

Ietin sparģeli bekonā.

2

Kārto satītos sparģeļus uz cepampapīra, kas ieklāts lielajā pannā.

3

Cep 170 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10–15 minūtes.

4

Izņem no krāsns un apkaisi ar sadrupinātiem, grauzdētiem zemesriekstiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!