95Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas šķiņķīši kartupeļi burkāni sīpoli ziedkāposts ķiploki kartupeļu garšviela kaltēts baziliks kaltēts oregano citronpipari piecu piparu maisījums sāls ķiploku sāls eļļa
Pagatavošana
1
Šķiņķīšos iemaisi sasmalcinātus ķiplokus, piecu piparu maisījumu, citronpiparus un sāli.
2
Ļauj iemarinēties pusstundu.
3
Sīpolus un burkānus, kā arī ziedkāpostu sagriez mazākos gabaliņos. Savukārt kartupeļus vari sagriezt uz pusēm.
4
Apslaki dārzeņus ar eļļu un apkaisi no visām pusēm ar ķiploku sāli, kaltētu oregano un baziliku.
5
Ļauj iemarinēties 20 minūtes.
6
Kārto visu cepešpannā un cep 190 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes.
Lai labi garšo!
BaziliksBurkāniEļļaGaršvielas un garšaugiKartupeļiPipariĶiplokiĶiploku sālsSīpoliZiedkāpostiVistas šķiņķi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit