Omlete
Foto: Privātais arhīvs
Pievilcīga ideja, kā padarīt skaistāku brīvdienu omleti – gatavo to mafinu pannā. Jauns izskats arī atklās jaunu ēdiena baudījumu. Papildini brokastis ar gardu karstmaizi un kādu tomātiņu, gurķīti. Recepti iesaka gardēde Kristīne Pleiša.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 gab.olas piens pēc garšassāls pēc garšaspipari Vīnes cīsiņi dilles Ementāles siers

Pagatavošana

1

Olas sakul ar pienu, pievieno sāli un piparus.

2

Sagriez Vīnes cīsiņus, pievieno olām.

3

Pievieno dilles.

4

Lej masu mafinu pannā.

5

Virsū sarīvē sieru.

6

Liec cepties 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī ar ventilatoru 15 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!