30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
BISKVĪTAM:4 gab.olu baltumi10 gkukurūzas ciete pēc garšassaldinātājs šķipsnasāls saujasakapātas mandeļu skaidiņas PILDĪJUMAM:180 gbiezpiens180 gkrēmsiers pēc garšassaldinātājs4 gab.zemenes
Pagatavošana
1
Olu baltumus atdali no dzeltenumiem.
2
Pievieno baltumiem sāli un saputo stingrās putās, pakāpeniski pievienojot saldinātāju.
3
Kad izveidojušās stingras putas, ar silikona lāpstiņu iemaisi cieti un masu izklāj uz cepamā papīrā taisnstūra formā.
4
Pārkaisi masu ar mandeļu skaidiņām un liec 175 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
5
Kad biskvīts gatavs, uz galda izklāj dvielīti, un uz tā ar augšpusi uz leju liec biskvītu.
6
Ļoti uzmanīgi noņem cepamo papīru un biskvītu ar dvielīti sarullē.
7
Gaidi, kamēr atdziest.
8
Bļodā sajauc biezpienu ar krēmsieru un saldinātāju, saputo.
9
Beigās maigi iemaisi sagrieztas zemenes.
10
Masu rūpīgi smērē biskvītā un pamazām rullē to ciet.
11
Ruleti vari pasniegt uzreiz vai ielikt ledusskapī.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBiezpiensKukurūzas miltiMandelesOlasZemenesRuletes un strūdelesvidējiIkdienas maltīteiKrēmsierssalsSaldinātājs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit