bezē cepumi

Patiešām kraukšķīgi bezē cepumi. Garšas un izskata noslēpums ir liofilizētas odziņas. Bezē viegli pagatavot no pāris sastāvdaļām vien. Recepti iesaka mājražotāju "Dreiling" saimniece Daiga Zaiceva, bet vairāk par liofilizētiem jeb aukstumā žāvētiem produktiem, lasi šajā Delfi rakstā.

80Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

5 gab.olu baltumi2 glāzescukurs30 gliofilizētas upenes30 gliofilizētas dzērvenes

Pagatavošana

1

Olu baltumus sakul līdz stingrām putām.

2

Pievieno cukuru pa nelielām porcijām.

3

Kul, līdz olu baltums kļūst spīdīgs un stingrs.

4

Sadali to divās daļās.

5

Vienai daļai pievieno maltas liofilizētas upenes, viegli iecilājot. Otrai daļai – maltas liofilizētas dzērvenes.

6

Liec masu konditorejas maisā un spied mazus cepumiņus.

7

Cep 100 grādos sakarsētā cepeškrāsnī ar ventilatoru stundu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!