60Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
PAMATNEI:500 gziedkāposts100 gparmezāna tipa siers100 gsiers1 TKraudene ķiploku pulveris2 gab.olas VIRSKĀRTAI: paprika šampinjoni olīvas šķiņķis tomāts tomātu mērce Vusteras mērce sojas mērce raudene
Pagatavošana
1
Puķkāpostam izmanto "ziediņus", nevis pašu kātu.
2
Ziedkāpostu sablendē un metāla sietiņā tvaicē 5–8 minūtes. Nospied lieko šķidrumu.
3
Kad puķkāposts atdzisis, pievieno smalki sarīvētus abus sierus, oregano, ķiploku pulveri, olas.
4
Izlīdzini uz pannas un cep 200–210 grādu temperatūrā aptuveni 25–30 minūtes, līdz virskārta ir zeltaina.
5
Pārzied picas pamatni ar tomātu mērci, kas sajaukta ar Vusteršīras (Vorčesteras) mērci, sojas mērci un raudeni.
6
Kārto uz picas visas sastāvdaļas un cep 210 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10–15 minūtes.
Lai labi garšo!
OlasPaprikaParmezāna siersSojas mērceTomātu mērcePicas un karstmaizesOlīvasZiedkāpostiVusteras mērceĶiploku pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit