vista
Foto: Privātais arhīvs
Lielisks veids, kā dažādot garšas, kad šķiet, ka vistas filejai trūkst jaunas gatavošanas pieejas. Žāvētās aprikozes piešķirs mazliet saldenu garšu, savukārt siers – izteiksmīgumu. Izmēģini jaunu pasniegšanas formu – uz iesmiņiem. Baudi ar lapu salātiem, kam pievienots tomāts, gurķis un saulespuķu sēkliņas. Viegla maltīte, kas neradīs smaguma sajūtu. Recepti iesaka gardēde Anna Prozumenta.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas filejas sāls citronpipari siers žāvētas aprikozes

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriez mazākos gabalos, izklapē.

2

Uzber garšvielas, uzliec žāvētas aprikozes, rīvētu sieru un sarullē.

3

Spraud uz iesmiņiem.

4

Liec 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!