Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
Izklāj lielo cepampaplāti ar cepamo papīru. Uz papīra uzzīmē divus apļus, izmantojot šķīvjus.
Bļodā liec olbaltumus, sāc lēnam kult, pakāpeniski palielinot ātrumu.
Lēnām pievieno pūdercukuru.
Turpini kult aptuveni 15 minūtes, līdz masa kļūst stingra un spīdīga.
Pievieno etiķi un cieti, izmaisi.
Masu pildi konditorejas maisiņā un uz apļiem izveido kontūras. Ar pāri palikušo masu aizpildi vidiņus (tos var pielīdzināt ar karoti).
Sagatavotās kārtas liec cepeškrāsnī un uzreiz samazini temperatūru līdz 90–100 grādiem. Ja sāk brūnēt, tad samazini karstumu vai atver durtiņas. Kaltē apmēram stundu.
Kad kārtas gatavas, tās izņem un atdzesē.
Gatavo krēmu, sakuļot krēmsieru ar saldinātāju un citrona sulu.
Krēmu sadala vienādās daļās un klāj uz katras olbaltuma kārtas.
Dekorē ar ogām.
Lai labi garšo!