vegāniska kūka
Foto: Privātais arhīvs
Turku zirņus var izmantot pat saldo ēdienu gatavošanā. Viena no vienkāršākajām receptēm, bet garšā – lieliska. Baudi kūku ar upeņu vai citu zapti un dekorē ar šokolādes gabaliņiem. Recepti iesaka blogere, grāmatas "Vegāns virtuvē" autore Kristīne Bergfelde.
55Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

480 gturku zirņi (vārīti vai konservēti)0.5 tasecukurs3 ĒKkakao200 mlkokosriekstu piens no bundžas0.5 TKsāls1 TKvaniļas ekstrakts1 TKcepamais pulveris3 ĒKkviešu milti

Pagatavošana

1

Liec visas sastāvdaļas blenderī vai virtuves kombainā. Pēdējos pievieno miltus, tos iepriekš iemaisot.

2

Blendē, līdz masa kļūst viendabīga.

3

Liec masu pannā ar cepampapīru, kas ieziests ar eļļu.

4

Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 45 minūtes.

5

Dekorē ar šokolādes gabaliņiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!