40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 grīsi200 gliellopa maltā gaļa2 gab.sarkanā paprika1 gab.smalki sagriezts sīpols200 gtomātu mērce (vislabāk – Marinara)1 ĒKVidusjūras garšaugu maisījums150 gkūstošs siers50 grīvmaize2 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Vispirms uzvāra rīsus.
2
Kamēr rīsi vārās, lielā pannā vai karstumizturīgā cepamtraukā uz mērenas liesmas apcep gaļu, sagrieztu papriku un sīpolus.
3
Pannas saturam pievieno gatavos rīsus, tomātu mērci un garšaugu maisījumu.
4
Pievieno arī sieru.
5
Visu nedaudz pakarsē, tikmēr nelielā trauciņā rīvmaizi sajauc ar olīveļļu.
6
Rīvmaizes un eļļas miksli drupina pāri gaļas un rīsu maisījumam. Liek trauku iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un apmēram 190 grādu temperatūrā cep 8-10 minūtes, līdz rīvmaize nedaudz apgrauzdējusies un kļuvusi zeltaini brūna.
7
Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit