15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gČedaras siers3 gab.ķiplokspiedē izspiestas ķiploka daiviņas100 gkrēmsiers120 mlalus pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sieru sarīvē vai sagriež nelielos kubiņos.
2
Pievieno ķiploku un krēmsieru – sablendē vai samaisa tāpat ar dakšiņu.
3
Lēni maisot, masai pievieno alu.
4
Pārlej masu katliņā un silda uz lēnas uguns, līdz visas sastāvdaļas izkusušas viendabīgā masā.
5
Šo mērci var pasniegt siltu (tad tā būs šķidrākā), bet var arī baudīt aukstu, vismaz divas stundas noturot ledusskapī, lai mērce iegūtu smēriņa konsistenci.
Lai uzkožam, lai iedzeram un visiem priecīgs prāts!
UzkodasAlusĶiplokiUzkodu mērcesKrēmsierssalsČedaras siersVasaras maltīteVasaras ēdienkartePikanti ēdieniBārbekjū mērceAlus mērcīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit