Gurķu zupa, aukstā gurķu zupa, kefīra zupa
Foto: Shutterstock

Aukstās zupas variācijas ir nebeidzamas. Izmēģini auksto zupu pagatavot blenderī tikai ar divām sastāvdaļām. Blendēšana padara zupu maigi putainu un viendabīgu, un skābēto gurķu un zaļumu papildinājums sniedz bagātīgu garšu un aromātu buķeti. Skaistas un garšīgas vasaras pusdienas 10 minūtēs!

10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
2 gab.garie gurķi1 gab.skābēts gurķis400 mlpaniņas pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari garšvielas un garšaugi lāsīte olīveļļas

Pagatavošana

1

Gurķus nomizo, sagriež uz pusēm un izņem sēklas.

2

Sagriež gurķus mazākos gabaliņos.

3

Ieliek gurķus blenderī, pielej aukstas paniņas, pievieno sālu un piparus pēc garšas un sablendē līdz viendabīgai masai.

4

Pasniedz nekavējoties, papildinot ar skābētu gurķu šķēlītēm, sagrieztiem zaļumiem (dilles, piparmētra, baziliks, lociņi un citi zaļumi pēc izvēles) un lāsīti olīveļļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!