Tikai trīs sastāvdaļas, enerģiska gaļas izklapēšana, cepšana ar mīlestību – un sulīgas vistas gaļas kotletes ir gatavas. Recepti iesaka Aina no "Facebook" lapas "Aina Gatavo".
90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
1 gab.kabacis1 kgvistas šķiņķīši1 gab.sīpols pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielas un garšaugi
Pagatavošana
1
Samaļ vistas gaļu, sīpolu un nomizotu kabaci.
2
Pievieno sāli, piparus. Es pievienoju klāt vēl persilādi.
3
Gaļas masu mīca un ik pa laikam labi izdauza gar bļodas malu. Paņem rokās un enerģiski met atpakaļ bļodā.
4
Veido kotletes. Pirms veido, rokās atkal var to gaļas masu vēlreiz izdauzīt.
5
Liek pannā cepties. Uz straujas liesmas apcep no abām pusēm apmēram 30 - 40 sekundes, tad samazina liesmu un kādas 7 minūtes sautē zem vāka. Var arī pēc straujas apcepšanas, turpināt cept cepeškrāsnī. 120 grādos apmēram 20 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit