Foto: Aina Gatavo

Tikai trīs sastāvdaļas, enerģiska gaļas izklapēšana, cepšana ar mīlestību – un sulīgas vistas gaļas kotletes ir gatavas. Recepti iesaka Aina no "Facebook" lapas "Aina Gatavo".

90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
1 gab.kabacis1 kgvistas šķiņķīši1 gab.sīpols pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielas un garšaugi

Pagatavošana

1

Samaļ vistas gaļu, sīpolu un nomizotu kabaci.

Foto: Aina Gatavo
2

Pievieno sāli, piparus. Es pievienoju klāt vēl persilādi.

Foto: Aina Gatavo
3

Gaļas masu mīca un ik pa laikam labi izdauza gar bļodas malu. Paņem rokās un enerģiski met atpakaļ bļodā.

Foto: Aina Gatavo
4

Veido kotletes. Pirms veido, rokās atkal var to gaļas masu vēlreiz izdauzīt.

5

Liek pannā cepties. Uz straujas liesmas apcep no abām pusēm apmēram 30 - 40 sekundes, tad samazina liesmu un kādas 7 minūtes sautē zem vāka. Var arī pēc straujas apcepšanas, turpināt cept cepeškrāsnī. 120 grādos apmēram 20 minūtes.

Foto: Aina Gatavo

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!