75Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi150 gsalds krējums150 mlpiens60 gsviests10 gkaltēti vai svaigi pētersīļi pēc garšastrifeļu sāls5 gtrifeļu eļļa dilles kā dekors
Pagatavošana
1
Palielus kartupeļus cep krāsnī ar visu mizu 180 grādos līdz tie gatavi. Tā kā tas prasa pāris stundas, var arī vienkārši novārīt kartupeļus ar visu mizu.
2
Pienu silda kopā ar saldo krējumu un sviestu.
3
Kartupeļus vēl siltus ar karoti izgrebj no mizas.
4
Pieber tiem trifeļu sāli.
5
Pārlej ar piena-saldā krējuma maisījumu, pievieno trifeļu eļļu un pētersīļus, viegli samīca.
6
Pasniedz karstu ar dillēm un sviesta gabaliņiem viducītī.
Trifeļu produktus ēdienu garšas un smaržas dažādošanai un bagātināšanai var meklēt "Gemoss", itāļu un spāņu produktu veikalos un interneta veikalos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit