Gemoss receptes - 48
Foto: DELFI
"Šis būs citāds kartupeļu biezenis," apsola "Gemoss" šefpavāre Ina Poliščenko. Viņa radījusi jaunu kartupeļu biezeņa recepti. Un tas patiešām ir pavisam kaut kas cits, nekā pierasts. Iespējams, šis ir pats labākais veids, kā sākt iemīlēt trifeļu garšu un aromātu.
75Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi150 gsalds krējums150 mlpiens60 gsviests10 gkaltēti vai svaigi pētersīļi pēc garšastrifeļu sāls5 gtrifeļu eļļa dilles kā dekors

Pagatavošana

1

Palielus kartupeļus cep krāsnī ar visu mizu 180 grādos līdz tie gatavi. Tā kā tas prasa pāris stundas, var arī vienkārši novārīt kartupeļus ar visu mizu.

Foto: DELFI
2

Pienu silda kopā ar saldo krējumu un sviestu.

Foto: DELFI
Foto: DELFI
3

Kartupeļus vēl siltus ar karoti izgrebj no mizas.

Foto: DELFI
4

Pieber tiem trifeļu sāli.

Foto: DELFI
Foto: DELFI
5

Pārlej ar piena-saldā krējuma maisījumu, pievieno trifeļu eļļu un pētersīļus, viegli samīca.

Foto: DELFI
Foto: DELFI
Foto: DELFI
6

Pasniedz karstu ar dillēm un sviesta gabaliņiem viducītī.

Foto: DELFI

Trifeļu produktus ēdienu garšas un smaržas dažādošanai un bagātināšanai var meklēt "Gemoss", itāļu un spāņu produktu veikalos un interneta veikalos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!