7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
vārīti kartupeļi vārītas sēnes ķirštomāti sīpols krējums vai majonēze zaļumi (dilles, pētersīļi u.tml.) sāls, melnie pipari
Pagatavošana
1
Vārītos kartupeļus sagriež nelielos kubiņos, sīpolu sakapā.
2
Ķirštomātus sagriež uz pusēm, vai ceturtdaļās, ja gadījušies tādi prāvāki.
3
Sēnes sagriež nelielos gabaliņos, ja trāpījušās pavisam mazas sēnītes, tās atstāj veselas.
4
Pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus pēc garšas, kapātus zaļumus un visu samaisa ar krējumu vai majonēzi.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuKartupeļiSēnesĶirštomātiSēņu salātiviegliIkdienas maltīteiKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit