Foto: Publicitātes foto
Kā ātri pagatavot un garšīgi un skaisti pasniegt lielāko rudens ogu, iesaka "Maxima Latvija" vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgķirbis400 gTrikāta sniega bumbas100 mlolīveļļa4 ĒKbalzāmetiķis pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasbaziliks

Pagatavošana

1

Plāni sagriež ķirbi šķēlēs.

2

Uzsilda pannu, kad tā ir uzkarsusi, pannā lej olīveļļu un liek cepties ķirbju šķēles.

3

Šķēles apcep no abām pusēm līdz brūnas.

4

Izceptajām ķirbja šķēlēm pārlej balzāmetiķi, uzkaisa sāli un piparus, pasniedz ar sniega bumbām vai cita veida mīksto sieru un svaigām bazilika lapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!