20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgķirbis400 gTrikāta sniega bumbas100 mlolīveļļa4 ĒKbalzāmetiķis pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasbaziliks
Pagatavošana
1
Plāni sagriež ķirbi šķēlēs.
2
Uzsilda pannu, kad tā ir uzkarsusi, pannā lej olīveļļu un liek cepties ķirbju šķēles.
3
Šķēles apcep no abām pusēm līdz brūnas.
4
Izceptajām ķirbja šķēlēm pārlej balzāmetiķi, uzkaisa sāli un piparus, pasniedz ar sniega bumbām vai cita veida mīksto sieru un svaigām bazilika lapiņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit