Egitas receptes bilde-2
Foto: DELFI
Ja jums mājās ir sēnes, kartupeļi un mazliet kausētā siera, viss ir vienkārši. Līdz ļoti garšīgam un ļoti sātīgam vakariņu ēdienam ir tieši tik minūtes, cik nepieciešams, lai izceptu kartupeļus! Lai cik liela būtu panna, visu apēdīs pa tīro! Recepte ir ģeniāla ne tikai savā vienkāršībā, bet arī tāpēc, ka produktu daudzumi un proporcijas ir katra gatavotāja ziņā. Labu apetīti!
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kartupeļi vārītas meža sēnes sīpoli eļļa cepšanai1 gab.kausētais siers pēc garšassāls pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Sakapā sīpolu.

2

Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos.

3

Liek uz pannas un kārtīgi pacepina eļļā.

4

Tikmēr sagriež vārītas meža sēnes. (Protams, var likt lietā arī šampinjonus vai cepamās meža sēnes!)

5

Kad kartupeļi ar sīpoliem jau gana sacepušies, pieliek klāt sēnes un turpina visu cept.

6

Kad viss liekas gatavs, pieliek visam klāt paciņu kausētā siera, uzkaisa sāli un piparus un visu samaisa. Ļauj sieram izsildīties – un gatavs!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!