Foto: Līva Segliņa
Kad gribas sevi palutināt ar kaut ko izsmalcināti pikantu, svaigi pagatavots pesto ir lielisks variants. Ātri un vienkārši pagatavojams gardums, ko dāsni uzsmērēt uz sulīga tomāta šķēles un baudīt izteiksmīgo, bagātīgo garšu harmoniju.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.ķiploka daiviņa50 gciedru rieksti1 gab.bazilika buntīte75 golīveļļa50 gcietais siers

Pagatavošana

1

Nedaudz apgrauzdē ciedru riekstus.

2

Sablendē tos ar ķiploku.

3

Pievieno bazilika lapiņas un blendē.

4

Pievieno olīveļļu un sarīvētu sieru un blendē, līdz iegūta vajadzīgā konsistence.

Lai garšas uzmundrina un iepriecina!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!