Kā sarunā ar "Tasty" pastāstīja Nikolajs, šī saldā ēdiena recepti viņš aizņēmies no bērnunamiem. Savulaik tur muzicējis, bet pēc tam uzcienāts ar šo gardumu. Oriģināli šis saldais ēdiens bija pasniegts ar ķīseli, bet lieliski garšos arī bez.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cepumus sadrupina mazos gabaliņos (kvadrātiņos), bet ne pārāk smalki.
Cepumiem pieliek klāt pusotru paku vai vienu paku krējuma, visu samaisa. Sākumā var šķist, ka deserts ir šķidrs, bet tas ledusskapī savilksies. Konsistence saldajam būs kā biezpienam. Ja ir vēlme pašķidrināt un pasaldināt saldo ēdienu, tad tam var pielikt cukuru.
Liek ledusskapī uz nakti.
Liek trauciņos, dekorē ar rīvētu šokolādi, kā arī dažādām ogām – avenēm, krūmmellenēm vai zemenēm, kas pašam labāk iet pie sirds. Šis saldais arī lieliski garšos ar ķīseli.
Izbaudi "Gandrīz ideālas vakariņas", izklaidējies un iepazīsti šīs sezonas personības no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.10 TV3!