90Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.burkāni350 gkviešu milti1 TKsāls3 gab.olas80 gaugu eļļa15 mlpiens100 ggrauzdēti rieksti100 gžāvēti augļi2 TKcepamais pulveris1 TKkanēlis (ja vēlas)
Pagatavošana
1
Burkānus sarīvē uz rupjas rīves.
2
Miltus, cepamo pulveri, sāli samaisa. Pievieno drupinātus riekstus un žāvētos augļus.
3
Pienu viegli sakuļ ar eļļu un olām. Iemaisa rīvētos burkānus. Masu ielej miltu, riekstu un augļu maisījumā.
4
Visu viegli samaisa, pārāk nepārmaisot.
5
Mīklu lej formā, kas izklāta ar cepampapīru. Var to vienkārši ietaukot un nobārstīt ar miltiem.
6
Cep 175° 50-60 minūtes, kamēr, iedurot irbulīti, tas paliek sauss.
7
Izņemot no cepeškrāsns pārklāj ar dvieli un ļauj mierīgi atdzist.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit