Foto: Rimi Bērniem
"Pasniegt jautri noformētu ēdienu iesakām ne tikai Halovīnos un citos svētkos, bet arī ikdienā – īpaši tagad, kad citas izklaides iespējas ir liegtas. Tas ēšanu padarīs jautrāku, un visi var iesaistīties arī gatavošanā," iesaka Rimi Bērniem eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi. Abas māsas kopā ar brāli gatavo cīsiņu mūmijas – izskatās spocīgi, garšo lieliski!
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 gab.vārītas desiņas200 gkārtainā mīkla1 gab.ola1 TKsinepes

Pagatavošana

1

Kārtaino mīklu sagriež 8 vienādās strēmelēs.

2

Ap desiņām aptin kārtainās mīklas strēmeles, atstājot nedaudz brīvas vietas sinepju acīm.

3

Mīklas strēmeles apsmērē ar sakultu olu un liek cepties, līdz mīkla izcepusies zeltaina. Kad mūmijas pilnīgi atdzisušas, tām uzliek sinepju acis.

Lai spocīgi garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!