90Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
0.5 kgvistas spārniņi2 ĒKTumšā sojas mērce1 šķipsnačili piparu pulveris3 ĒKmedus1 saujarieksti
Pagatavošana
1
Sojas mērci sajauc ar čili. Liek cepampannā vistas pusspārniņus un ar šo ierīvē.
2
Ļauj marinēties istabas temperatūrā apmēram stundu, pa laikam apmaisot.
3
Cepeškrāsni uzkarsē uz 200°.
4
Cepampannā pāri iemarinētajiem pusspārniņiem ar tējkaroti uzlej medu vai saliek medus pikučus un pārber riekstus.
5
Cep apmēram pusstundu, ik pēc 5 minūtēm apmaisot.
6
Pasniedz karstus, pārkaisot ar sezama sēkliņām. Var ēst arī aukstus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit