90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
880 gkāposti200 gburkāni300 gzaļie zirnīši200 gsaldais krējums4 gab.olas60 gsiers60 gsviests pēc garšasmuskatrieksts pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Kāpostu sagriež lielos gabalos, izgriež ārā kacena daļu. Vāra, kamēr mīksts, tad sagriež kubiņos.
2
Izvāra burkānus, sagriež kubiņos.
3
Uzmanīgi samaisa burkānus un kāpostus, pieliek zaļos zirnīšus.
4
Dārzeņu masā ielej saldo krējumu, iecilā saputotas olas, pievieno sāli, muskatriekstus.
5
Cep atsevišķos trauciņos vai lielākā cepamtraukā apmēram 20 min, kamēr masa sāk sarecēt.
6
Izņem no cepeškrāsns, uzliek sviest pikucīšus, pārkaisa ar rīvētu sieru un cep vēl kādas 5 minūtes.
7
Pasniedz karstu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemCepšanaVārīšanaBurkāniKāpostiSaldais krējumsSiersDārzeņu sacepumiIkdienas maltīteiMuskatriekstssalsZaļie zirnīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit