15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
200 mlūdens200 gcukurs0.75 lsalds baltvīns1 gab.apelsīna miziņa2 ĒKkardamona sēklas3 gab.kanēļa standziņas0.5 gab.citrona sula un miziņa1 gab.karambols rotājumam1 gab.ābols rotājumam
Pagatavošana
1
Uzvāra cukurūdeni, kamēr cukurs izžķīdis, mazliet padzesē.
2
Pielej visam vīnu, pieliek apelsīna miziņu, piespiež puscitrona sulu un pierīvē miziņu, pievieno kardamona sēklas, kanēļa standziņas, ābola šķēles, karambola šķēles un visu pakarsē vēl kādas piecas minūtes.
3
Gatavs! Nokāš un pasniedz, dzērienā rotājumam var ielikt kādu svaigu apelsīna, karambola vai ābola šķēli, kā arī kādu anīsa zvaigzni.
Omulīgu vakaru! Atgādinām, ka karstvīnu jāmalko bez steigas un citiem pārspīlējumiem.
Ziemassvētku receptesApelsīniCitroniCukursKanēlisKardamonsŪdensAlkoholiskie dzērieni un kokteiļiBaltvīnsKarambolas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit