30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 ggarenos, vidēja izmēra gabalos sagriezta vistas fileja150 gplānās šķēlītēs sagriezts bekons pēc garšasgaršvielas (koriandrs, sarkanā paprika, garam masala vai citas)
Pagatavošana
1
Katru vistas filejas gabalu aptin spirālveidā ar bekona šķēlīti.
2
Apkaisa ar garšvielām no visām pusēm un liek cepties līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni uz 20-25 minūtēm, līdz bekons izskatās kraukšķīgs.
Lai labi garšo un lai gan laime, gan panākumi!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBekonsVistas filejaGaļas ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit