Sastāvdaļas
Pagatavošana
Viss, kas vajadzīgs!
Apsālu, pipari, lieku uz pannas cepties apmēram 40 sekundes no katras puses un viss, jo viss vēl ies cepeškrāsnī. Ja gadītos resnāki gabali, aptītu ar pārtikas plēvi un izdauzītu, lai plānākas šķēles, jo steikus mums nevajag.
Pēc tam ar salvetēm izslauku pannu un uzmetu kartupeļus cepties, tikmēr var sagriezt/sarīvēt visu pārējo.
Sarīvēts siers un majonēze ir tas, ko vajag, burkāns nav obligāts – tā teikt, negribi, nu neliec, tikai nemet man ar bageti.
Kartupeļi apcepti, bet arī ne pilnīgi gatavi, viss uz cepampannas, kartupeļiem vēl pārkaisām pāri saldo papriku.
Cepeškrāsnī 220 C uz 17 minūtēm.
Uzbrieda ne pa jokam, kā franču vardes vīnu sadzērušās. Tagad vien tik zaļumus un kādu mazo tomatonu klāt.
Ça a l'air dèlicieux, bon appetit!