Jo brūnāks cukurs, jo vairāk karameles nots cepumos!
Vārdu sakot, šie cepumi nebūs no tiem, ko iekļaut kaloriju skaitītāju un tievētāju ēdienkartē. Taču šāds našķis ir to vērts, lai pēc tam nostaigātu, noskrietu vai novingrotu nost! Katras auzu pārslas vērts!
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 20
200 gauzu pārslas150 gsviests2 gab.olas150 gmandeļu milti1 TKkanēlis1 ĒKcitrona miziņa50 gmandeles100 gžāvētas dzērvenes70 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Sviestu, rīvētas citrona miziņas, kanēli un cukuru saputo, tad pievieno olas, turpina putot.
2
Mandeles un šokolādi sakapā, pievieno saputotajai masai. Pievieno arī dzērvenes un mandeļu miltus, visu rūpīgi samaisa.
3
Ar mitrām rokām veido mazus plācenīšus, ko liek uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
4
Pannu liek 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes līdz cepumi zeltaini brūni.
Cepumus vislabāk uzglabāt kārbā ar vāku.
Lai labi našķējas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit