15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 glapu salātu mikslis4 gab.olas14 gab.ķiršu tomāti1 gab.svaigs garais gurķis4 TKmazie kaperi1 gab.liels lillā sīpols100 gtuncis savā sulā2 ĒKgranātābolu mērce2 ĒKbalzamiko2 ĒKcitrona sula20 gab.olīves2 ĒKmajonēze
Pagatavošana
1
Olas izvāra un sagriež daiviņās.
2
Tomātiņus pārgriež uz pusēm, sīpolu sagriež gredzenos, gurķi – ripiņās vai kubiņos.
3
Paņem divus lielus šķīvjus un ieber tur salātus.
4
Salātus apslaka ar citrona sulu un balzamiko.
5
Kārto uz salātlapām tunci, olas un pārējās sastāvdaļas.
6
Pievieno granātābolu mērci un majonēzi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit