MISC 2.0 - 12022
Foto: DELFI
Svaigi un vienlaikus ļoti sātīgi salāti, kuru pagatavošana prasīs ļoti īsu laiku. Ideāls brokastu ēdiens, kad priekšā gara un notikumiem bagāta diena. Olas un tuncis dos sāta sajūtu, bet salāti ar tomātiem un gurķiem parūpēsies par svaigumu.
15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 glapu salātu mikslis4 gab.olas14 gab.ķiršu tomāti1 gab.svaigs garais gurķis4 TKmazie kaperi1 gab.liels lillā sīpols100 gtuncis savā sulā2 ĒKgranātābolu mērce2 ĒKbalzamiko2 ĒKcitrona sula20 gab.olīves2 ĒKmajonēze

Pagatavošana

1

Olas izvāra un sagriež daiviņās.

2

Tomātiņus pārgriež uz pusēm, sīpolu sagriež gredzenos, gurķi – ripiņās vai kubiņos.

3

Paņem divus lielus šķīvjus un ieber tur salātus.

4

Salātus apslaka ar citrona sulu un balzamiko.

5

Kārto uz salātlapām tunci, olas un pārējās sastāvdaļas.

6

Pievieno granātābolu mērci un majonēzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!