90Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.5 kgvesela vista1 kgsāls
Pagatavošana
1
Uz pannas uzber sāli.
2
Uz sāls uzliek veselu vistu.
3
Liek 160-170 grādu uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep 90- 120 minūtes (atkarībā no vistas lieluma).
Kamēr vista cepas, izvēlies un pagatavo piedevas. Cepetis labi garšos ar ceptiem dārzeņiem, kartupeļu biezputru vai burkānu un zirnīšu sautējumu. Vistas gaļu vari pasniegt arī plucinātu vai ietītu lavašā kā kebabu.
Labu apetīti!
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasVistas gaļaGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteisalsKā pagatavot cepeti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit