45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.olas150 gcukurs150 gskābs krējums500 gkviešu milti1 gsoda pēc garšasvaniļa pēc garšascitrona miziņa eļļa cepšanai pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Olas ar cukuru, vaniļu un citrona miziņu saputo.
2
Pievieno skābu krējumu, kas samaisīta ar sodu, kviešu miltus un visu samīca.
3
Mīklu izveltnē un sagriež 4-5 cm platās un apmēram 10 cm garās strēmelēs. Katras strēmeles vienu malu sagriež bārkstīs. Turot pie viena stūrīša, strēmeli viegli satin.
4
Sagatavotos cepumus iegremdē verdošos taukos vai eļļā, cep gaiši brūnus.
5
Atdzisušus sakārto traukā un pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit