Viktorija Kožemjakina
Viegls, gards un atsvaidzinošs kokteilis gan pavasarim, gan vasarai. Recepti iesaka "Alkoutlet" veikalu tīkla eksperti.
3Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
50 mlatdzesēts sarkanais vermuts25 mlatdzesēts džins1 ĒKgrenadīna sīrups1 ĒKcitronu sula rožu lapiņas vai kokteiļu ķirši rotājumam sodas ūdens vai gāzēts minerālūdens, lai piepildītu glāzes

Pagatavošana

1

Labi samaisa vai sakrata šeikerī vermutu, džinu, grenadīna sīrupu un citrona sulu.

2

Lej glāzēs un piepilda tās ar sodas ūdeni vai minerālūdeni.

3

Pasniedz, rotājot ar rožu lapiņām vai kokteiļu ķirsi

Priekā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!