Foto: Egitas virtuve

Galvenais nopelns šaja receptē ir sacivi, saka receptes autore Egita savā kulinārajā blogā Egitas virtuve. Garšvielu var iegādāties Centrāltirgū uzbeku garšvielu stendos un gan jau arī kādos citos garšvielu veikaliņos. Vēl svarīgi grilēšanai izmantot malku, nevis ogles. Egita saka: "Varbūt manas iedomas, bet tad gaļa vienmēr sanāk gardāka, sulīgāka."

1440Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 gab.atkauloti vistas šķiņķi ar ādu100 mlProvansas majonēze1 ĒKsacivi garšviela1 gab.sīpols1 šķipsnasāls

Pagatavošana

1

Sīpolu nomizo, sagriež plānos pusgredzenos un sirsnīgi sajauc ar pārējām marinādes sastāvdaļām un vistu.

2

Vistu tur slēgtā traukā ledusskapī 24h vai vismaz uz nakti.

3

Grilē, bieži apgrozot, līdz gatavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!