45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.olas5 ĒKmilti200 mlpiens1 TKvanilīna cukurs1 TKcukurs8 gab.biezpiena sieriņš eļļa cepšanai pūdercukurs pārkaisīšanai ogas mērcei vai ievārījums
Pagatavošana
1
Sakuļ olas ar cukuru, vanilīncukuru, pamazām maisot iekuļ miltus, tad pienu. Ļauj 15 min miltiem uzbriest.
2
Pēc vajadzības papildina ar aukstu ūdeni, lai sanāk kefīra konsistences mīkla.
3
Cep vidēja lieluma pankūkas no vienas puses gatavas zeltainas, no otras tikai viegli apceptas.
4
Uz zeltainās puses liek jebkādu savu mīļāko biezpiena sieriņu, mazliet pieplacina, saloka aploksnīti. Biezpiena sieriņam vajadzētu būt istabas temperatūrā.
5
Liek vēlreiz pankūkas cepties nelielā eļļas daudzumā, nelielā karstumā apcepot no abām pusēm, lai pildījums sasilst un pankūkas otra puse arī kļūst zeltaina un gatava.
6
Pasniedz ar pūdercukuru un ogu mērci vai šķidru ievārījumu.
Lai labi garšo!
Ēdieni bērniemCepšanaPannā cepts ēdiensBiezpiensEļļaMiltiPiensPūdercukursPankūkasVaniļas cukursViegla vasaras maltīteIevārījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit