80Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.vistas fileja4 ĒKTerijaki mērce50 grīvmaize pēc garšasčili pulveris pēc garšaspaprikas pulveris pēc garšaskarijs pēc garšassāls100 gsalātu mix1 gab.avokado1 gab.tomāts2 ĒKgaišā sojas mērce2 ĒKcitronu sula2 TKsaldā čili mērce eļļa cepšanai majonēze uz salātiem
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež strēmelēs, aplej ar terijaki mērci un istabas temperatūrā marinē stundu, pa laikam apmaisot.
2
Lēzenā bļodā ieber rīvmaizi, samaisa to ar garšvielām. Filejas strēmeles apviļā rīvmaizē tā, lai no visām pusēm tās būtu ar panējumu.
3
Cep karstā eļļā, apmēram 4 minūtes no katras puses, līdz apbrūninās.
4
Kārto šķīvī salātus, tomātu, avokado. Apslaka ar mērcēm un citronu sulu. Uz salātiem liek filejas gabaliņus. Ja vēlas, pāri visam saliek majonēzes piciņas.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniAvokadoKarijsLapu salātiRīvmaizeSojas mērceTeriyakiTomātiVistas filejaČiliČili mērceDārzeņu salātiMajonēzeViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit