30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 grabarberi200 gūdens25 gcukurs15 gkartupeļu ciete
Pagatavošana
1
Rabarberus nomazgā, nomizo (šoreiz vajag), sagriež pasīkos gabalos.
2
Uzvāra ūdeni pieber cukuru, sagrieztos rabarberus un vāra, kamēr rabarberi pilnīgi mīksti un mazliet pusizjukuši.
3
Pievieno kartupeļu cieti un vēleiz uzvāra.
4
Dzer gan aukstu gan karstu, ēd gan tāpat, gan ar pienu vai putukrējumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit