rabarbru ķīselis krūzē
Foto: Shutterstock
Kad cilvēks atbraucis no laukiem ar saišķi rabarberu, tie jāliek lietā visos veidos. Un, protams, jāvāra rabarberu ķīselis! Tas garšo pēc agras vasaras un bērnības. Un, izrādās, ka to uzvārīt ir tik vienkārši!
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 grabarberi200 gūdens25 gcukurs15 gkartupeļu ciete

Pagatavošana

1

Rabarberus nomazgā, nomizo (šoreiz vajag), sagriež pasīkos gabalos.

2

Uzvāra ūdeni pieber cukuru, sagrieztos rabarberus un vāra, kamēr rabarberi pilnīgi mīksti un mazliet pusizjukuši.

3

Pievieno kartupeļu cieti un vēleiz uzvāra.

4

Dzer gan aukstu gan karstu, ēd gan tāpat, gan ar pienu vai putukrējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!