180Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 lpiens (vistreknākais, kas ir)400 mlskābs krējums6 gab.olas6 ĒKsāls1 šķipsnavegeta (vai cits iecienīts garšvielu mikslis) pēc garšasķimenes pēc garšasķiploku granulas0.5 TKkurkuma
Pagatavošana
1
Pienu ar sāli un ķimenēm uzsilda līdz 90⁰.
2
Atsevišķā traukā sakuļ olas ar krējumu un visu pārējo.
3
Mazā strūkliņā visu lej iekšā siltajā pienā, intensīvi maisot, kamēr sāk veidoties sarecējumi.
4
Tad visu nokāš marlē, liek uz īsu laiku notecēties un tad liek zem sloga uz pāris stundām.
5
Tad iztin no marles, un siers ir ceļams galdā.
Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesSiera un biezpiena uzkodasGaršvielas un garšaugiKurkumaOlasPiensSkābais krējumsĶimenesvieglisalsĶiploku pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit