1470Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgzemenes2 kgcukurs
Pagatavošana
1
Proporcijas 1:1 – tīras sagrieztas zemenes un cukurs. Tiesa, tā kā zemeņu bija daudz, uz visu zemeņu masu cukuru pievienoju par 1 kg mazāk. Likās, ka ir par daudz.
2
Noturēju ārā 24 stundas.
3
Tad nosmēlu zemeņu sīrupu un to uzvārīju līdz pirmajam burbulim. Cukuru vairs nepievienoju.
4
Karstu salēju tīrās burkās.
Lai saldi! Jāpiebilst, ka ar laiku sīrups viegli saželē, saglabājot dzidrumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit