Vilītes plaukts - 287
Ja ir kabacis un grils, tad var gatavoties izsmalcinātām augusta pusdienām! Papildināts ar grilsieru un svaigiem salātiem, šis ēdiens pārvēršas restorāna cienīgā porcijā.

Fotogrāfs Matīss Markovskis, pateicoties darbam, ir apceļojis gandrīz visus Latvijas nostūrus, saticis daudz cilvēku, iepazinies ar viņu hobijiem un rūpaliem, kā arī atradis ne vienu vien jaunu produktu, par ko citādi nemaz nezinātu.

Nesenā braucienā uz Lietuvas pierobežu Matīss atklāja aitas un kazas piena grilsieru. Sapārojot to ar slavenāko augusta dārzeni kabaci un svaigiem salātiem, sanāk brangs vasaras paēdiens.

Nenoliedzami, liela priekšrocība ir tā, ka Matīsam ir pavāra diploms. Viņš zina, kā vienkāršo kabaci pārvērst izsmalcinātā ēdienā!

20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.mazs kabacis250 ggrilsiers pēc garšasolīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Ņem jaunus, mazus un nepāraugušas kabačus, sagriež šķēlēs un iemarinē – apber ar sāli un garšvielām, ļaujot tiem atsuloties.

2

Lieko šķidrumu nolej , apsmērē kabaci ar eļlu.

3

Grilsieru sagriež šķēlēs un kopā ar kabaci liek uz grila. Apcep no abām pusēm pāris minūtes, līdz gatavs!

4

Pasniedz kopā ar svaigiem lapu salātiem pēc savas izvēles.

Kāds ir perfekts grilsiers? Te būs mazs špikeris !

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!