60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gsaldēti, atlaidināti zaļie zirnīši400 gkonservēti turku zirņi bez šķidruma3 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari0.5 TKmaltas koriandra sēklas0.25 TKkūpinātās paprikas pulveris1 TKķiploku pulveris2 ĒKsezama vai čia sēklas (var nepievienot)
Pagatavošana
1
Saber lielā bļodā atlaidinātus zaļos zirnīšus un turku zirņus bez šķidruma.
2
Pievieno zirņiem visas pārējās sastāvdaļas un samaisa, lai eļļa ar garšvielām pārklāj zirņus no visām malām.
3
Ber zirņus uz cepamās paplātes, kas izklāta ar cepampapīru, un cep 170 grādos aptuveni 40 minūtes, ik pa 10 minūtēm atverot cepeškrāsns durtiņas un visu apmaisot.
Atdzesē un bauda!
Ātri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsDažādas uzkodasKinzaOlīveļļaTurku zirņiIkdienas maltīteiKūpināta paprikaZaļie zirnīšiĶiploku pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit