90Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
MĪKLAI:250 gkabacis (vai cukīni)200 gcukurs100 geļļa2 gab.olas1 šķipsnasāls1 TKvaniļas cukurs120 gmilti50 gkakao1 TKcepamais pulveris pēc garšasrīvēta šokolāde (šis nav obligāti) GLAZŪRAI:150 mlsaldais krējums100 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Sarīvē kabaci vai cukīni.
2
Sajauc cukuru ar eļļu, olām, sāli un vaniļas cukuru. Pieliek klāt sarīvētos kabačus.
3
Atsevišķi sajauc miltus, kakao, cepami pulveri, var likt klāt rīvētu šokolādi.
4
Visu samaisa kopā, lej kēksa formā un cep 50 minūtes 180 grādu temperatūrā.
5
Kad kūka padzisusi, to pārlej ar šokolādes glazūru. To gatavo tā: uz mazas liesmas silda 150 mililitrus saldā krējuma līdz pirmajam burbulim. Pārlej to pāri 100 gramiem salauzītai tumšajai šokolādei. Visu kārtīgi samaisa. Lej pāri kūkai pēc 10-15 minūtēm.
Lai labi garšo!
Pasniegt atdzesētuCepamais pulverisEļļaKabačiMiltiOlasSaldais krējumsTumšā šokolādeKēksiTortes un kūkasVaniļas cukursKakaoŠokolāde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit