DELFI
Kad visas ierastās garšas jau apnikušas un ir laiks pagaidīt pusstundu, kamēr gaļa iemarinējas, šī būs laba izvēle. Ingvera klātbūtne maltītei piešķirs nedaudz austrumniecisku noskaņu.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgatkauloti vistas šķiņķīši4 gab.ķiploka daivas50 gingvers sula no puscitrona3 ĒKsojas mērce pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Bļodā liek gaļu, pievieno saspiestu vai sarīvētu ķiploku, rīvētu ingvera sakni.

2

Piespiež citrona sulu, pievieno nedaudz sāls, piparus un šļuku sojas mērces.

3

Visu samaisa un ļauj gaļai pamarinēties 20-30 minūtes.

4

Sakarsē pannu un cep no abām pusēm, līdz gaļa gatava. Protams, vēl labāk garšos, ja tiks grilēta uz oglēm, bet tad jau tas vairs nebūs tik supervienkārši, kā sola receptes nosaukums!

Un tas arī viss, lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!