45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgatkauloti vistas šķiņķīši4 gab.ķiploka daivas50 gingvers sula no puscitrona3 ĒKsojas mērce pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Bļodā liek gaļu, pievieno saspiestu vai sarīvētu ķiploku, rīvētu ingvera sakni.
2
Piespiež citrona sulu, pievieno nedaudz sāls, piparus un šļuku sojas mērces.
3
Visu samaisa un ļauj gaļai pamarinēties 20-30 minūtes.
4
Sakarsē pannu un cep no abām pusēm, līdz gaļa gatava. Protams, vēl labāk garšos, ja tiks grilēta uz oglēm, bet tad jau tas vairs nebūs tik supervienkārši, kā sola receptes nosaukums!
Un tas arī viss, lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit