Sastāvdaļas
Pagatavošana
Tad ņem pa vienai strēmelei un tin apkārt cīsiņam, atstājot vietu mūmijas sejai – acu āboliem.
Novieto iesaiņotos mūmiju hotdogus uz cepešpannas, pārsmērē ar sakultu olu un cep 190° C cepeškrāsnī 14-16 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
Acu izveidošanai ir divi varianti! Pirmais: ar irbulīti, izmantojot kečupu vai sinepes, iespiež mazus mazītiņus punktiņus. Vai var izmantot saldo versiju, kas, protams, pēc garšas neies kopā ar hotdogu, bet vizuālā ziņā būs daudz spocīgāk. Tātad: izkausē dažus gabaliņus tumšās šokolādes. Uz baltām šokolādes podziņām ar izkausēto tumšo šokolādi iezīmē katrai vidū punktiņus.
Mmm! Šie mazie mūmiju hotdogi lieliski garšo silti. Novieto tos uz šķīvja blakus mazām uzkodu bļodiņām, kas pildītas ar sinepēm un kečupu. Vari būt radošs un no sinepēm izveidot zirnekļa tīklu (kā tas redzams fotogrāfijā). Voilā! Halovīniem gatavs!