Foto: DELFI
Ja meklē fiksi pagatavojamu risinājumu rudenīgas darba dienas vakariņām un jaunu variantu, kā pagatavot pelmeņus, tad šī recepte tev noteikti jāizmēģina! "Tasty" virtuvē parosījās trīspadsmit gadus vecā Kate, lūk, ko viņa pagatavoja!
30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.neliels sīpols3 gab.ķiploka daiviņas400 gsmalcināti, konservēti tomāti pēc garšaszaļumi pēc garšassāls, pipari1 lūdens300 gpelmeņi100 gkausētais siers zaļumi pasniegšanai

Pagatavošana

1

Lej zupas katliņā nedaudz eļļas un uz lēnas uguns apcep un pasautē smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku.

2

Kad sīpols kļuvis caurspīdīgi zeltains, pievieno nedaudz kaltētu garšaugu, nedaudz pakarsē, lai garšaugi "atdzīvojas un "atbrīvo savu aromātu".

3

Pievieno katla saturam konservētos tomātus un litru ūdens, kā arī sāli un citas garšvielas, sabalansējot garšu pēc savas patikas.

4

Kad virums sācis burbuļot, tajā liek pelmeņus. Vāra, līdz pelmeņi gatavi.

5

Pašās beigās pievieno kausēto sieru, visu izmaisa un uzkarsē līdz pirmajam burbulim.

Gatavs! Pasniedzot pārkaisa ar svaigiem zaļumiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!