Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas filejas krūtiņu pārgriež uz pusēm un ar gaļas āmuriņu izklapē. Apkaisa no abām pusēm ar garšvielām. Mums labpatīk izmantot gan sāli, gan piparus un reizē arī vistas gaļas garšvielu.
Karbonāžu gaļu apviļā miltos, olā un cep no abām pusēm, līdz tā kļūst zeltaini brūna.
Kamēr viss cepas, taisa pildījumu jeb "kažociņu": sarīvē sieru, piespiež ķiploka daiviņu un klāt liek majonēzi (ak vai, cik trekni!). Var pievienot arī sāli un piparus, un visu sajauc.
Plānās šķēlītēs sagriež tomātus un sarkanos sīpolus.
Karbonādes kārto uz cepamās plāts uz cepampapīra. Pa virsu liek tomātu ripiņas, sīpolus un visu nobeidz ar siera masu. Mūsmājās karbonādes tiek ceptas vairākās versijās, ir tādi, kas ēd franču gaumē ar tomātiņu un sīpolu, savukārt citi izvēlas ēst tikai siera cepurīti bez dārzeņu pievienošanas.
Liek cepties grila režīmā 190 grādos, līdz siers ir kļuvis zeltains un kraukšķīgs, izveidojot gardu virskārtiņu.
Pasniedz ar svaigiem salātiem. Ja nepieciešams, var pievienot arī piedevas – krāsnī ceptus kartupelīšus, griķus, makaronus vai rīsus. Pēc izvēles!
Labu apetīti!