Pirms kāda laika rosināju sociālajā vietnē "Facebook" diskusiju par kakao un mana draudzene Liega Zelgalve paziņoja, ka kakao vislabāk blendē kopā ar banānu un biezpienu, nevis vāra un puto! Tas ir kā – blendē? Liega nav skopa un recepti atklāj detaļās: "Padzīvojis banāns, 180 gramu smalkā biezpiena paciņa un kakao. Var likt klāt cukuru, bet man neprasās."
Tieši tik vienkārši! Dienā, kad uz mani skatījās saguris banāns, paskatījos ledusskapī un, ak to laimi un prieku, biezpiens arī bija! Kakao manā virtuvē ir vienmēr, un izmēģinājums varēja sākties! Liega, paldies! Visiem pārējiem varu teikt tikai vienu: totāli iesaku! Gardākais no desertiem, ko var pagatavot dažas minūtēs! Jā, garšīgāks par saldējumu! Taču, ko es te mēģinu aizrunāt ausis, vienkārši jāņem un jāpagaršo!
Es servēju ar meža zemenītēm, kas gaidīja savu uznācienu saldētavā.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Banānu sagriež ripiņās un liek traukā.
Pievieno kakao un biezpienu.
Visu sablendē.
Pasniedz ar ogu mērci pēc izvēles vai ēd tāpat.
::!recepte::
Lai gardi!