::recepte::
Iemērcē agaru sulā un ļauj pastāvēt 5-10 minūtes. Lielā krūkā ielej vīnu.
Katliņā uzkarsē agaru ar sulu, pievieno cukuru.
Karsē, līdz agars un cukurs izkūst. Šo maisījumu ielej krūkā pie vīna.
Visu apmaisa un lej pa glāzēm.
Katrā glāzītē pievieno svaigas ogas, ievieto glāzes ledusskapī uz dažām stundām, lai želeja sacietē.
Pirms pasniegšanas saputo saldo krējumu ar pūdercukuru, beigās pievieno apelsīnu miziņas.
Rotā želejas ar putoto krējumu un pasniedz!
::!recepte::
Ja neesat vegāns, šo desertu var gatavot, agaru un vegānisko krējumu aizstājot ar dzīvnieku izcelsmes produktiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit