40Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.vistas krūtiņas1 gab.sarkanais sīpols1 gab.sarkanā paprika1 gab.garais gurķis1 gab.brangs tomāts1 gab.avokado romiešu salāti1 gab."Bonduelle" konservētās kukurūzas bundža parmezāna siers6 gab.lielās tortiļas0.5 gab.laims garšvielu maisījums fahitām garšvielu maisījums gvakamolei kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza
Pagatavošana
1
Sagatavo gvakamoli. Avokado saspaida ar dakšiņu, pievieno sāli, piparus, laima sulu un garšvielu maisījumu gvakamolei.
2
Vistas filejas sagriež gabaliņos, apcep sakarsētā eļļā, pievieno garšvielu maisījumu fahitām.
3
Sarkano sīpolu, papriku, tomātu, gurķi un romiešu salātus sagriež gabaliņos pēc saviem ieskatiem.
4
Tortiļas sasilda, pilda ar gvakamoli, vistu, sagrieztajiem dārzeņiem un kukurūzu, uzrīvē nedaudz parmezāna un saloka.
Lai labi garšo!
Pannā cepts ēdiensMeksikāņu nacionālā virtuveAvokadoGurķiLaimsLapu salātiPaprikaParmezāna siersSarkanie sīpoliTomātiTortiljasVistas filejaKonservēta kukurūza 'Bonduelle'Burgeri, sendviči, vrapi un kebabiBonduelle svētku maģija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit