DELFI
Fahitas ar vistas gaļu – ātri pagatavojamas un gardas vakariņas reizēm, kad negribas ilgi stāvēt pie plīts.
40Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 gab.vistas krūtiņas1 gab.sarkanais sīpols1 gab.sarkanā paprika1 gab.garais gurķis1 gab.brangs tomāts1 gab.avokado romiešu salāti1 gab."Bonduelle" konservētās kukurūzas bundža parmezāna siers6 gab.lielās tortiļas0.5 gab.laims garšvielu maisījums fahitām garšvielu maisījums gvakamolei kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza

Pagatavošana

1

Sagatavo gvakamoli. Avokado saspaida ar dakšiņu, pievieno sāli, piparus, laima sulu un garšvielu maisījumu gvakamolei.

2

Vistas filejas sagriež gabaliņos, apcep sakarsētā eļļā, pievieno garšvielu maisījumu fahitām.

3

Sarkano sīpolu, papriku, tomātu, gurķi un romiešu salātus sagriež gabaliņos pēc saviem ieskatiem.

4

Tortiļas sasilda, pilda ar gvakamoli, vistu, sagrieztajiem dārzeņiem un kukurūzu, uzrīvē nedaudz parmezāna un saloka.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!